Diakenwijding Sandra v.d. Helm

zo 3 sept 2023 LAURENTIUSKERK ALKMAAR 14:30 u

Namens het bisdom Haarlem van de Oud-Katholieke Kerk van Nederland nodig ik u van harte uit voor de eucharistieviering ter gelegenheid van de 30e verjaardag van kerkwijding, waarin de bisschop van Haarlem, Dirk Jan Schoon, de diakenwijding zal toedienen aan Sandra Jacoba Maria van der Helm.

De dienst zal plaatsvinden op zondag 3 september aanstaande om 14.30 uur in de kerk van de H. Laurentius Nassaulaan 43 ; 1815 GJ Alkmaar. Mocht u Sandra iets willen geven dan stelt ze een donatie aan Stichting Migrant Moeder en Kind zeer op prijs.

–  Johannes van Riessen,  secretaris van de Haarlemse Geestelijkheid

NB: Sandra liep stage in onze parochie als parochie-assistent. Het was in de moeilijke periode van corona waarin geen kerkdiensten of activiteiten of huisbezoeken mogelijk waren. Ze heeft de online diensten mee-ontwikkeld en daarin de meditaties gedaan.