vr 19 jan: Excursie naar Fashion for God, tentoonstelling in Museum Catharijneconvent

Na de boeiende en inspirerende lezing van Dr. Richard de Beer, die bij het museum werkt als conservator van het Oudkatholiek Erfgoed, hebben wij het plan opgevat om zelf op excursie te gaan vanuit IJmuiden, voor een bezoek aan de tentoonstelling Fashion for God. Het museum biedt leden en gastleden van de Oudkatholieke kerk gratis toegang tot deze tentoonstelling.

Wat gaat er gebeuren?

De excursie is op vrijdag 19 januari..

  • Om 10:30 uur vertrekken we vanaf De Bolder per touringcar / midibus naar Utrecht.
  • U wordt verzocht uiterlijk 10:15 uur aanwezig te zijn, zodat we rustig kunnen instappen. In De Bolder is vanaf 9:45 uur een kopje koffie of thee verkrijgbaar.
  • In het museum zal Dr. Richard de Beer ons rondleiden door de tentoonstelling. Afhankelijk van het aantal deelnemers zal dat in één of meerdere rondes gebeuren.
  • De rondleiding vindt plaats tussen 12:00 en 15:00 uur en duurt ongeveer een uur. Per rondleiding kunnen ongeveer 10 mensen mee.
  • Behalve de rondleiding kunt u ook de vaste collecties van het museum bewonderen en het museum zelf . Het gebouw van Museum Catharijneconvent is één van de best bewaarde laatmiddeleeuwse kloostercomplexen van Nederland.
  • Om 16:30 uur gaan we terug naar IJmuiden.

voor meer informatie over de excursie stuurt u een emailbericht naar: info.okijmond@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *