zo 26 nov: eucharistieviering met byzantijnse koorzang

Op de laatste zondag van het kerkelijk jaar worden er traditiegetrouw gezangen uit de Byzantijnse ritus gezongen in de eredienst. Vóór corona was dat door het Hoorns Byzantijns Mannenkoor, maar toen zij na de lockdowns moeite hadden om het koor weer op te starten, heeft het parochiekoor op zich genomen deze gezangen uit te voeren. Het Hoorns Byzantijns Mannenkoor komt voortaan op de zondag van de Orthodoxe Pasen.

Dit jaar wordt Laatste zondag wel een heel bijzondere viering, met het 60-jarig huwelijksjubileum van Cees van der Oord en Rietje de Rijk. Voor hen zingen we speciaal de vierstemmige zegenbede.Van harte gefeliciteerd!  Mnogaja ljeta, moge God u zegenen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *