Zomerkampen 2023

De Oud-Katholieke Kerk heeft verschillende soorten jongerenwerk. Naast catechese en activiteiten voor jongeren in hun eigen parochie, is er een landelijk jongerenpastoraat. Ook zijn er elke zomer verschillende jeugdkampen.

8 t/m 14 jaar:  Landkamp 29 juli – 5 aug 2023

15 t/m 19 jaar:   ZomerActiviteitenKamp (ZAK), 29 juli – 5 aug 2023

18 jaar en ouder:  Zeilkamp 6 jul – 10 juli 2023

Het Oud-Katholiek Jongerenpastoraat

Jongeren hebben niet alleen de toekomst, vooral ook vandaag hebben zij een volwaardige plek binnen de kerk als het lichaam van Christus. Daarom kent onze kerk het jongerenpastoraat. Door middel van activiteiten en het bieden van een luisterend oor willen de jongerenpastores er voor jongeren zijn.

Het jongerenpastoraat organiseert landelijke activiteiten en activiteiten voor jongeren van de afzonderlijke bisdommen.

voor meer informatie en aanmelden ga je naar de website van oud-katholiek jongerenpastoraat